Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paistettu jauheliha (m)

Kuori ja pilko sipuli.

Halkaise ja poista chilistä siemenet.

Pese ja pilko pieneksi.

Ruskista jauheliha, lisää pannulle sipulit ja chili.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, 23%, raaka (Kotimaista; snellman), annos 100g700g1925kcal119g0g161g0g
Sipuli (käsittelemätön)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili paprika punainen4g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)5g2.8kcal0g0.5g0.1g0.1g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g7g13kcal0.5g2.2g0.2g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g1g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Timjami, annos 3g1g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g4013kcal244.8g22.4g325.6g11.2g
Valittu annoskoko833g2006kcal122.4g11.2g162.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna417g1003kcal61.2g5.6g81.4g2.8g
Arvot/100g100g241kcal14.7g1.3g19.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444556