Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g250g248kcal22g17.5g9g2g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g700g1190kcal140g0g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 1100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g2875kcal324g35g158g4g
Valittu annoskoko2050g1438kcal162g17.5g79g2g
Annoskoko puolitettuna1025g719kcal81g8.8g39.5g1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505