Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Poronpaisti 300g546kcal92.5g0g19.3g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2036g1658kcal201.6g56.6g65.4g30g
Valittu annoskoko1018g829kcal100.8g28.3g32.7g15g
Annoskoko puolitettuna509g415kcal50.4g14.2g16.4g7.5g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461271