Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Poronpaisti 100g182kcal30.8g0g6.4g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g552kcal67g18.8g21.8g10g
Valittu annoskoko339g276kcal33.5g9.4g10.9g5g
Annoskoko puolitettuna170g138kcal16.8g4.7g5.5g2.5g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461271