Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Salsaiset lihapullat

1 PRK Salsaa
3 RKL KOrppujauhoja
200 G jauhelihaa

Sekoita 3-4 RKL salsaa korppujauhoihin ja anna muhia hetki.

Muussa myös jauheliha sekaan ja pyörittele pieniksi pulliksi.

(tulisuudesta tykkäävät silppuavat sekaan vielä lisäksi jalapenoa)

Paista noin 15 minuuttia 225 asteessa.

Heitä kypsät pullat kattilaan loppusalsan kanssa ja lämmittele.

Syö perus salaatin seurana (kurkku, tomaatti, tammenlehväsalaatti tms)

Kanipupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chunky Salsa, Santa Maria 3 rkl100g35kcal1g6.5g0.5g1.5g
Jauheliha (sika-nauta) 17%200g442kcal35g0g34g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)25g93kcal3.5g18.1g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1139kcal79g49.2g70.2g5g
Valittu annoskoko325g570kcal39.5g24.6g35.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna163g285kcal19.8g12.3g17.6g1.3g
Arvot/100g100g175kcal12.2g7.6g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47091