Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapihvit

Sipulikeittoainekset, kermaviili, jauheliha ja kananmuna sekoitetaan keskenään.

Voi antaa hetken turvota.

Seoksesta muotoillaan öljytyin käsin jauhelihapihvejä tai -pullia.

Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 12 minuuttia.

Pivi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)56g151kcal4.2g27.4g2.8g5.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 200g172kcal6.2g8.8g12g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1442g2308kcal186.6g72.8g140.8g11.2g
Valittu annoskoko721g1154kcal93.3g36.4g70.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna361g577kcal46.7g18.2g35.2g2.8g
Arvot/100g100g160kcal12.9g5g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51780