Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow200g700kcal16g156g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g3334kcal186.2g325g142.8g11.8g
Valittu annoskoko750g1667kcal93.1g162.5g71.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna375g834kcal46.6g81.3g35.7g3g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728