Jauhelihatortillat uunissa
Paista (10 % rasvaa) jauheliha 750 g ja sipulit 2 kpl,
Lisää jäiset herne-maissi-paprikat.
Lisää oliivipastakastike 400 g ja toinen purkki kevyttä 6 % kaurakermaa 2 dl eli 200 g sekä
lisää 2 lihaliemikuutiota.
Keitetään kokooon elikkä riittävän kauan että enimmät nesteet haihtuu ja kasvikset kypsyvät.
Täytä 8 kpl tortilloja kastikkeella ja kääri rullalle, jotka ladotaan alassuin uunivuokaan.
Kaada päälle 1 prk kevyttä 6 % kaurakermaa.
Paista 200 C noin puolisen tuntia.
Mutta älä polta!
Voit peittää paistamisen loppupuolella (ettei pala) tai uunista poistaessasi vuoan foliolla, jolloin pinta pehmenee.
Nautitaan tuoreen salaatin kera.
Tämän lisukkeeksi käy myös ketsuppi tai chilikastike.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa
Perhosia