Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse56g417kcal0g0g46.2g0g
Sipulikuutiot rainbow125g13kcal1.9g1.9g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%313g266kcal3.1g14.1g21.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g125g213kcal9.4g1.9g18.8g0g
Poronkäristys, Polarica601g781kcal120.1g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g3377kcal269g35.8g245.8g0g
Valittu annoskoko1220g1689kcal134.5g17.9g122.9g0g
Annoskoko puolitettuna610g844kcal67.3g9g61.5g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713