Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse68g500kcal0g0g55.4g0g
Sipulikuutiot rainbow150g15kcal2.3g2.3g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%375g319kcal3.8g16.9g26.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g150g255kcal11.3g2.3g22.5g0g
Poronkäristys, Polarica721g937kcal144.1g0g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g4053kcal323g43g294.8g0g
Valittu annoskoko1464g2026kcal161.5g21.5g147.4g0g
Annoskoko puolitettuna732g1013kcal80.8g10.8g73.7g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713