Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse90g666kcal0g0g73.8g0g
Sipulikuutiot rainbow200g20kcal3g3g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%500g425kcal5g22.5g35g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g200g340kcal15g3g30g0g
Poronkäristys, Polarica960g1248kcal192g0g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g5398kcal430g57g392.8g0g
Valittu annoskoko1950g2699kcal215g28.5g196.4g0g
Annoskoko puolitettuna975g1350kcal107.5g14.3g98.2g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713