Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse101g750kcal0g0g83.1g0g
Sipulikuutiot rainbow225g23kcal3.4g3.4g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%563g479kcal5.6g25.3g39.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g225g383kcal16.9g3.4g33.8g0g
Poronkäristys, Polarica1081g1405kcal216.2g0g64.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g6079kcal484.2g64.2g442.4g0g
Valittu annoskoko2196g3039kcal242.1g32.1g221.2g0g
Annoskoko puolitettuna1098g1520kcal121.1g16.1g110.6g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713