Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse11g83kcal0g0g9.2g0g
Sipulikuutiot rainbow25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%63g53kcal0.6g2.8g4.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g25g43kcal1.9g0.4g3.8g0g
Poronkäristys, Polarica120g156kcal24g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g675kcal53.8g7.2g49.2g0g
Valittu annoskoko244g338kcal26.9g3.6g24.6g0g
Annoskoko puolitettuna122g169kcal13.5g1.8g12.3g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713