Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse23g167kcal0g0g18.4g0g
Sipulikuutiot rainbow50g5kcal0.7g0.7g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%125g106kcal1.3g5.6g8.8g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g50g85kcal3.7g0.7g7.5g0g
Poronkäristys, Polarica240g312kcal48g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g1350kcal107.4g14g98.2g0g
Valittu annoskoko488g675kcal53.7g7g49.1g0g
Annoskoko puolitettuna244g337kcal26.9g3.5g24.6g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713