Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse34g250kcal0g0g27.7g0g
Sipulikuutiot rainbow75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%188g160kcal1.9g8.4g13.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g75g128kcal5.6g1.1g11.3g0g
Poronkäristys, Polarica360g469kcal72.1g0g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g2026kcal161.4g21.2g147.4g0g
Valittu annoskoko732g1013kcal80.7g10.6g73.7g0g
Annoskoko puolitettuna366g507kcal40.4g5.3g36.9g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59713