Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g42g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Katkarapu, rainbow17g17kcal3.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g71kcal9g5.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko107g36kcal4.5g2.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna53g18kcal2.3g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.6g0.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444