Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3915g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi172g482kcal15.5g12.1g39.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)431g116kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g3915g1175kcal39.2g234.9g7.8g0g
Katkarapu, rainbow1566g1566kcal360.2g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6679kcal841g535.4g124.8g15g
Valittu annoskoko10000g3340kcal420.5g267.7g62.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1670kcal210.3g133.9g31.2g3.8g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444