Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g83g25kcal0.8g5g0.2g0g
Katkarapu, rainbow33g33kcal7.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g142kcal17.8g11.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko213g71kcal8.9g5.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna107g36kcal4.5g2.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444