Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g834g250kcal8.3g50g1.7g0g
Katkarapu, rainbow334g334kcal76.7g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g1423kcal179g114g26.6g3.2g
Valittu annoskoko2130g711kcal89.5g57g13.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna1065g356kcal44.8g28.5g6.7g0.8g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444