Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g104g31kcal1g6.3g0.2g0g
Katkarapu, rainbow42g42kcal9.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g178kcal22.2g14.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko266g89kcal11.1g7.2g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna133g45kcal5.6g3.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444