Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g1168g350kcal11.7g70.1g2.3g0g
Katkarapu, rainbow467g467kcal107.4g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5964g1992kcal250.8g159.8g37.2g4.6g
Valittu annoskoko2982g996kcal125.4g79.9g18.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna1491g498kcal62.7g40g9.3g1.2g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444