Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi59g164kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g1334g400kcal13.3g80.1g2.7g0g
Katkarapu, rainbow534g534kcal122.8g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g2276kcal286.6g182.4g42.6g5.2g
Valittu annoskoko3408g1138kcal143.3g91.2g21.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna1704g569kcal71.7g45.6g10.7g1.3g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444