Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.4g18kcal0.6g0.4g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g146g44kcal1.5g8.8g0.3g0g
Katkarapu, rainbow58g58kcal13.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g249kcal31.4g20g4.6g0.6g
Valittu annoskoko373g125kcal15.7g10g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna186g62kcal7.9g5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444