Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g1501g450kcal15g90.1g3g0g
Katkarapu, rainbow601g601kcal138.1g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7668g2561kcal322.2g205.2g47.8g5.8g
Valittu annoskoko3834g1280kcal161.1g102.6g23.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna1917g640kcal80.6g51.3g12g1.5g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444