Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g167g50kcal1.7g10g0.3g0g
Katkarapu, rainbow67g67kcal15.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g284kcal35.8g22.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko426g142kcal17.9g11.4g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna213g71kcal9g5.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444