Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g188g56kcal1.9g11.3g0.4g0g
Katkarapu, rainbow75g75kcal17.3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g320kcal40.4g25.8g6g0.8g
Valittu annoskoko479g160kcal20.2g12.9g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna240g80kcal10.1g6.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444