Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1958g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi86g241kcal7.8g6g19.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)215g58kcal2.8g10.3g0.4g3.7g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g1958g587kcal19.6g117.5g3.9g0g
Katkarapu, rainbow783g783kcal180.1g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3339kcal420.6g267.6g62.2g7.6g
Valittu annoskoko5000g1670kcal210.3g133.8g31.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna2500g835kcal105.2g66.9g15.6g1.9g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444