Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g2000g600kcal20g120g4g0g
Katkarapu, rainbow800g800kcal184g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10216g3412kcal429.6g273.6g63.6g7.6g
Valittu annoskoko5108g1706kcal214.8g136.8g31.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna2554g853kcal107.4g68.4g15.9g1.9g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444