Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g209g63kcal2.1g12.5g0.4g0g
Katkarapu, rainbow83g83kcal19.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g356kcal44.8g28.4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko533g178kcal22.4g14.2g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna266g89kcal11.2g7.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444