Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g292g88kcal2.9g17.5g0.6g0g
Katkarapu, rainbow117g117kcal26.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g498kcal62.8g39.8g9.6g1g
Valittu annoskoko746g249kcal31.4g19.9g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna373g125kcal15.7g10g2.4g0.3g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444