Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g31g9kcal0.3g1.9g0.1g0g
Katkarapu, rainbow13g13kcal2.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g53kcal6.6g4.4g1g0.2g
Valittu annoskoko80g27kcal3.3g2.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna40g13kcal1.7g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.1g2.8g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444