Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3336g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi147g411kcal13.2g10.3g33.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g3336g1001kcal33.4g200.2g6.7g0g
Katkarapu, rainbow1334g1334kcal306.9g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17040g5691kcal716.6g456.2g106.4g12.6g
Valittu annoskoko8520g2845kcal358.3g228.1g53.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna4260g1423kcal179.2g114.1g26.6g3.2g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444