Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g375g113kcal3.8g22.5g0.8g0g
Katkarapu, rainbow150g150kcal34.5g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1917g640kcal80.6g51.4g12.2g1.4g
Valittu annoskoko959g320kcal40.3g25.7g6.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna479g160kcal20.2g12.9g3.1g0.4g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444