Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 50g24kcal0.6g4.7g0.1g0.8g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Naudanpaisti 500g555kcal108.3g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g1792kcal230.8g66.6g64.4g7.2g
Valittu annoskoko1431g896kcal115.4g33.3g32.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna716g448kcal57.7g16.7g16.1g1.8g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579