Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g60g192kcal0.6g46.8g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Punajuuri 900g345kcal9g62.1g1.8g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2155kcal19.2g217.8g123.6g45g
Valittu annoskoko1020g1077kcal9.6g108.9g61.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna510g539kcal4.8g54.5g30.9g11.3g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634