Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g90g288kcal0.9g70.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Punajuuri 1350g518kcal13.5g93.1g2.7g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3232kcal28.8g326.6g185.4g67.4g
Valittu annoskoko1530g1616kcal14.4g163.3g92.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna765g808kcal7.2g81.7g46.4g16.9g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634