Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g15g48kcal0.1g11.7g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Punajuuri 225g86kcal2.2g15.5g0.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g539kcal4.6g54.4g30.8g11.2g
Valittu annoskoko255g269kcal2.3g27.2g15.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna128g135kcal1.2g13.6g7.7g2.8g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634