Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g150g480kcal1.5g117g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g150g1350kcal0g0g150g0g
Punajuuri 2250g864kcal22.5g155.2g4.5g56.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5100g5387kcal48g544.4g309g112.4g
Valittu annoskoko2550g2694kcal24g272.2g154.5g56.2g
Annoskoko puolitettuna1275g1347kcal12g136.1g77.3g28.1g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634