Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g200g360kcal14.8g8g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras403g1411kcal54.4g264.4g11.7g24.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g10g66kcal0g0g7.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g910kcal76g0g68g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu30g78kcal9.3g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3926g5714kcal312.2g556.4g239.6g52.4g
Valittu annoskoko1963g2857kcal156.1g278.2g119.8g26.2g
Annoskoko puolitettuna982g1429kcal78.1g139.1g59.9g13.1g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978