Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)500g340kcal8g74.5g0.5g0g
Emmental, punaleima 17%100g290kcal34g0g17g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g200g170kcal2.8g8.8g14g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1600kcal89.6g166.6g63g1.2g
Valittu annoskoko800g800kcal44.8g83.3g31.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna400g400kcal22.4g41.7g15.8g0.3g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629