Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria501g1152kcal95.1g0g85.1g0g
Rainbow perunasipulisekoitus520g338kcal8.3g77.9g0.5g7.3g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g313g128kcal4.4g25.4g0.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%313g266kcal3.1g14.1g21.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.3g11kcal0.5g2g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g3789kcal222.8g238.8g216.8g14.6g
Valittu annoskoko1665g1894kcal111.4g119.4g108.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna833g947kcal55.7g59.7g54.2g3.7g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625