Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria601g1382kcal114.2g0g102.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus623g405kcal10g93.5g0.6g8.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g376g154kcal5.3g30.4g1.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%376g319kcal3.8g16.9g26.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g4547kcal267.8g286.4g260.6g17.4g
Valittu annoskoko1998g2273kcal133.9g143.2g130.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna999g1137kcal67g71.6g65.2g4.4g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625