Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria701g1612kcal133.2g0g119.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus727g473kcal11.6g109.1g0.7g10.2g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g438g180kcal6.1g35.5g1.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%438g372kcal4.4g19.7g30.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.8g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4662g5304kcal312g334.2g304g20.4g
Valittu annoskoko2331g2652kcal156g167.1g152g10.2g
Annoskoko puolitettuna1166g1326kcal78g83.6g76g5.1g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625