Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria800g1840kcal152g0g136g0g
Rainbow perunasipulisekoitus830g540kcal13.3g124.5g0.8g11.6g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%500g425kcal5g22.5g35g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g6053kcal356.2g381.4g346.8g23.2g
Valittu annoskoko2660g3027kcal178.1g190.7g173.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna1330g1513kcal89.1g95.4g86.7g5.8g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625