Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria901g2073kcal171.3g0g153.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus935g608kcal15g140.3g0.9g13.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g563g231kcal7.9g45.6g1.7g0g
Flora kevyt ruoka 7%563g479kcal5.6g25.4g39.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g19kcal0.9g3.6g0.1g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5994g6820kcal401.4g429.8g390.6g26.2g
Valittu annoskoko2997g3410kcal200.7g214.9g195.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna1499g1705kcal100.4g107.5g97.7g6.6g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625