Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria1002g2304kcal190.3g0g170.3g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1039g675kcal16.6g155.9g1g14.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g626g257kcal8.8g50.7g1.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%626g532kcal6.3g28.2g43.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g21kcal1g4g0.1g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g7578kcal446g477.6g434.2g29g
Valittu annoskoko3330g3789kcal223g238.8g217.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna1665g1894kcal111.5g119.4g108.6g7.3g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625