Toffeiset suklaamuffinit
Nimestäkin voi päätellä ettei tämä ole kovin kevyttä evästä, mutta sitäkin herkullisempaa!
1. Aseta uuni 225 asteeseen.
2. Sulata rasva kattilassa ja lisää maito, lämmitä seos mutta älä keitä.
3. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään.
5. Lisää maito-rasvaseosta ja kuiva-aineseosta vuorotellen muna-sokerivaahtoon.
6. Täytä vuoat taikinalla (n. 3/4) ja lisää jokaiseen vuokaan 1 karkki.
7. Paista muffineja uunin keskitasolla 10-12 min.
8. Nauti!
(Alkuperäistä ohjetta on kevennetty vaihtamalla kevytmaito rasvattomaan ja puolittamalla karkkien määrä.)
Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa
Ruoko