Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0g2.6g0g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0g1.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0g0.7g0g0g
Arvot/100g100g53kcal0g13.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207