Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio5.2g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna, annos 65g1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g36kcal1.2g4.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g18kcal0.6g2.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g177kcal5.9g22.8g6.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412