Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 3.5g18kcal0.6g0g1.8g0g
Herkkusieni 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma2.9g10kcal0.5g1.7g0.1g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g61kcal2.2g3.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko10g31kcal1.1g1.8g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.6g0.9g1.1g0.1g
Arvot/100g100g301kcal10.8g17.6g20.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201